pantofi
Bun venit la Pantofila!


Pantofii de Mireasa si GATA!

Exista diferite moduri pentru a gasi pantofii de mireasa potriviti rochiei de mireasa si de asemenea acestia trebuie sa fie perfect asortati cu costumul de nunta. Sandalele cu bretele si cu tocuri inalte se potrivesc de minune si nu doar cu rochia de mireasa, dar sunt o alegere eleganta pentru o iesire de seara. Stilul pantofilor, insa, e foarte important. Prima data se cumpara rochia de mireasa apoi se alegea perechea de pantofi de mireasa. Trebuie luate in considerare multe aspecte: culorile, umbrele, materialul, etc.

Daca te gandesti la alb, trebuie sa iei in considerare ca nuantele de alb nu sunt toate la fel. Ce trebuie sa faci este sa iei un esantion din materialul rochiei cu tine atunci cand iti alegi pantofii de mireasa. Daca ai gasit modelul, dar culoarea nu merge, nu iti ramane decat sa ii vopsesti pentru a-i aduce la nuanta care se potriveste cel mai bine cu rochia ta.

O pereche buna de pantofi de mireasa ar trebui sa completeze oarecum rochia de mireasa. Trebuie aleasa o rochie simpla cu pantofi deosebiti sau invers. Daca se respecta aceasta regula, e de preferat sa eviti asortarea detaliilor de la cele doua.

Materialele trebuie sa se asorteze. Partea de jos a rochiei e cea importanta in alegerea pantofilor. Daca e un material mai stralucitor, alegerea perfecta sunt pantofii de mireasa din satin. In cazul in care preferi pantofii cu model de genul margele sau satin lucios, foarte bine, DAR, asigura-te ca aceleasi detalii se regasesc si pe rochie.

Un aspect essential este inaltimea pantofilor. Daca nu e cea potrivita, rochia se poate deforma, poate devein mai scurta sau mai lunga. De aceea, inainte de ultima proba a rochiei de mireasa e foarte important ca pantofii sa fie deja cumparati.

Pagini 1, -1